ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ЧЛАНОВЕ АСОЦИЈАЦИЈЕ ПРОСТОРНИХ ПЛАНЕРА СРБИЈЕ

Уважени чланови АППС,

Са задовољством Вас обавештавамо да је на веб сајту Асоцијације просторних планера Србије активирана апликација „Берза послова“ која је доступна на адреси http://www.apps.org.rs/sr/aktuelnosti/berza-poslova/

Овим путем Вас позивамо да анимирате интитуције/предузећа/организације у којима сте запослени и послодавце са којима сарађујете, да на сајту Асоцијације огласе потребе за кадровима из области просторног и урбанистичког планирања, и то не само за стално или запослење на одређено време, већ и за привремене и повремене послове, стручну праксу и друге видове ангажовања.

Такође, пожељно је и да све колегинице и колеге које траже посао упутите у ову активност Асоцијације, како бисмо заједничким напорима омогућили ангажовање што већег броја просторних и урбаних планера у струци.

Напомена:

  • Да би понуда посла била представљена на нашем сајту, довољно је да текст огласа буде послат на е-маил office@apps.org.rs са назнаком: Берза послова – Понуда!

  • Заинтересовани појединци се могу представити на нашем сајту и огласити потребу за ангажовањем слањем одговарајућег текста са личним подацима на е-маил office@apps.org.rs са назнаком: Берза послова – Потражња!

Срдачно,

Управни одбор

Асоцијације просторних планера Србије

Подели чланак: