VI Научно-стручни скуп са међународним учешћем ЛОКАЛНА САМОУПРАВА У ПЛАНИРАЊУ И УРЕЂЕЊУ ПРОСТОРА И НАСЕЉА: У СУСРЕТ ЕВРОПСКИМ ИНТЕГРАЦИЈАМА, Вршац, 02. – 04. јун 2016. – III обавештење

Асоцијација просторних планера Србије и Универзитет у Београду – Географски факултет, организују шести научно-стручни скуп са међународним учешћем “ЛОКАЛНА САМОУПРАВА У ПЛАНИРАЊУ И УРЕЂЕЊУ ПРОСТОРА И НАСЕЉА – У СУСРЕТ ЕВРОПСКИМ ИНТЕГРАЦИЈАМА„, Вршац, 2. – 4. јун 2016. године.

Велики број домаћих и експерата из иностранства (Аустрије, Бугарске, Румуније, Мађарске, Немачке, Словеније, Хрватске, Црне Горе, Босне и Херцеговине и др.)., научника, представника локалних самоуправа, покрајинске и републичке власти, презентоваће радове и практична искуства, у намери да закључци скупа представе квалитетан основ за унапређење и развој домаће науке и праксе и значајан допринос управљачким структурама на свим нивоима власти, нарочито носиоцима власти на локалном нивоу у решавању проблема са којима се суочавају.

Имајући у виду актуелност скупа, позивамо Вас да својим присуством подржите скуп, и да са својим сарадницима активно учествујете у раду скупа.

Надамо се да ћете наћи времена за ову активност и на тај начин допринети успешном раду скупа и формирању квалитетних закључака који ће омогућити даљу афирмацију и унапређење планирања и уређења локалне самоуправе.

 

III обавештење са списком радова по секцијама (pdf)

II обавештење са програмом рада скупа (pdf)

 

Смештај учесника предвиђен је у хотелу “Србија“ – www.hotelsrbija.rs

Резервација смештаја: тел:+381 (0) 13 834 170, e-mail: office@hotelsrbija.rs

 

 

Пријава и информације: Асоцијација просторних планера Србије, Студентски трг 3/III, 11000 Београд

Тел: 011/2637-421 фаx: 011/2182-889

Мср Мирослав Марић 063/598-929, e-mail: misamaric@apps.org.rs

Подели чланак: