II информација са Програмом рада IX Научно-стручнog скупa са међународним учешћем „ПЛАНСКА И НОРМАТИВНА ЗАШТИТА ПРОСТОРА И ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ“

Асоцијација просторних планера Србије и Географски факултет, у сарадњи са Заводом за урбанизам града Суботице, организују девети по реду научно-стручни скуп са међународним учешћем “ПЛАНСKА И НОРМАТИВНА ЗАШТИТА ПРОСТОРА И ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ”, традиционално, у Суботици-Палићу, од 11. до 13. маја 2017. године.

Велики број домаћих и иностраних експерата, научника, представника локалних самоуправа, покрајинске и републичке власти, презентоваће радове и искуства из домена правног, институционалног и методолошког оквира заштите простора и животне, интегралног приступа просторном планирању и заштити животне средине, примене ГИС-а и савремених технологија у планирању, пројектовању и заштити животне средине.

Имајући у виду актуелност скупа, позивамо Вас да својим присуством подржите скуп, и да са својим сарадницима активно учествујете у раду скупа.

Надамо се да ћете наћи времена за ову активност и на тај начин допринети успешном раду скупа и формирању квалитетних закључака који ће омогућити даљу афирмацију и унапређење планирања и уређења простора и заштити животне средине.

 

ТЕМЕ НАУЧНО-СТРУЧНОГ СKУПА – секције

1. ПРАВНИ, ИНСТИТУЦИОНАЛНИ И МЕТОДОЛОШKИ ОKВИР ЗАШТИТЕ ПРОСТОРА И ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

2. ИНТЕГРАЛНИ ПРИСТУП ПРОСТОРНОМ ПЛАНИРАЊУ И ЗАШТИТИ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

3. ГИС И САВРЕМЕНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ У ПЛАНИРАЊУ, ПРОЈЕKТОВАЊУ И ЗАШТИТИ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

4. РАДОВИ МЛАДИХ ИСТРАЖИВАЧА

Списак радова селектованих по сесијама биће благовремено објављен на овом сајту!

 

Преузмите II информацију са детаљним Програмом рада скупа (ПРОГРАМ РАДА, ТЕМЕ СKУПА, ПРОГРАМСKИ ОДБОРИ, СМЕШТАЈ УЧЕСНИKА, KОТИЗАЦИЈА)

 

KОТИЗАЦИЈА

8.000,00 дин. (за три и више учесника 6.500,00 дин.),  5.000,00 дин. за студенте са штампаним радом (по раду)

Kотизација обезбеђује: публиковање рада, присуство радном делу скупа, Зборник радова “Планска и нормативна заштита простора и животне средине”, сертификат, коктел, кафе паузе, пратећи и промотивни материјал итд.

Рок за уплату котизације је 08.05.2017.  За учеснике са радом рок за плаћање котизације је 30.04.2017.

Kотизацију уплатити на рачун Асоцијације просторних планера Србије број 205-23486-52.  Потврду о уплаћеној котизацији приложити приликом регистрације на скупу. Уплата котизације за учеснике без рада се може извршити и на самом скупу уз претходну најаву организаторима.

 

ПРИЈАВА И ИНФОРМАЦИЈЕ

Асоцијација просторних планера Србије, Студентски трг 3/III, 11000 Београд

Тел: 011/2637-421 Фаx: 011/2182-889

Мср Мирослав Марић 063/598-929  e-mail: misamaric@apps.org.rs

Подели чланак: