11. научно-стручни скуп са међународним учешћем “ПЛАНСКА И НОРМАТИВНА ЗАШТИТА ПРОСТОРА И ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ” – програм Скупа

Асоцијација просторних планера Србије и Универзитет у Београду – Географски факултет, у сарадњи са Градом Вршац, организују 11. по реду научно-стручни скуп са међународним учешћем “ПЛАНСКА И НОРМАТИВНА ЗАШТИТА ПРОСТОРА И ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ”, у Хотелу Србија у Вршцу, од 28. до 30. октобра 2021. године.

Велики број домаћих и иностраних експерата, научних радника и представника јавних предузећа и локалних самоуправа, презентоваће радове и искуства из домена правног, институционалног и методолошког оквира заштите простора и животне средине, конфликата у простору, учешћа јавности у процесу планирања и доношења одлука те интегралног приступа просторном планирању и заштити животне средине.

Имајући у виду актуелност скупа, позивамо Вас да својим присуством подржите скуп, и да са својим сарадницима активно учествујете у раду скупа.

Надамо се да ћете наћи времена за ову активност и на тај начин допринети успешном раду скупа и формирању квалитетних закључака који ће омогућити даљу афирмацију и унапређење планирања и уређења простора и заштити животне средине.

II Информација

III Информација

 

Подели чланак: